FLYTTSTÄDNING

Professionell Flyttstädning

När det är dags att lämna din nuvarande bostad är en noggrann och professionell flyttstädning avgörande för att säkerställa en smidig överlämning. Vår flyttstädningstjänst är skräddarsydd för att möta dina behov och garantera att din bostad lämnas i perfekt skick.

Vårt dedikerade team av städexperter har den erfarenhet och utrustning som krävs för att utföra en omfattande städning från topp till botten. Vi fokuserar på varje detalj, från rengöring av golv och ytor till avkalkning av badrum och köksutrustning, för att säkerställa en skinande ren bostad.

Oavsett om det är en lägenhet, villa eller kontorslokal, kan du lita på vår pålitliga service för att överträffa förväntningarna och lämna ditt gamla utrymme i perfekt skick för nästa hyresgäst eller ägare.

Kontakta oss idag för att boka vår flyttstädningstjänst och låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på nästa steg i din flytt utan bekymmer.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Sofia Axelson
Sofia Axelson
2023-07-17
Maikel är trevlig och hjälpsam, flyttkillarna snabba och duktiga. Jättenöjd!
Björn Debernardo
Björn Debernardo
2023-06-29
Jätte nöjda men den hjälp vi fick. Trevliga grabbar som skötte flytten.
Julia Volkanovsk
Julia Volkanovsk
2023-06-23
Jag är super nöjd med flytt hjälp. Professionella, fint städat, kan verkligen rekommendera. 👍👍👍
Kjell Brännfjord
Kjell Brännfjord
2023-05-12
Allt mycket bra. Mycket nöjd
Pia Mariana Olterman
Pia Mariana Olterman
2023-05-09
Bra kommunikation och killarna som flyttar är starka snabba och trevliga!
yowhannse teklezghi
yowhannse teklezghi
2023-05-05
Jag är mycket nöjda tack för hjälpen 4Y flytt O städ
Christina Rombin
Christina Rombin
2023-05-02
Jätte bra flytt firma. Duktiga killar,kan varmt rekommendera 🙂
Gunilla Hallström
Gunilla Hallström
2023-04-25
Mycket bra utförd flytt! Snabbt och smidigt! Trevliga killar.

VANLIGA FRÅGOR

Vi erbjuder en omfattande städning som inkluderar rengöring av golv, dammsugning, avtorkning av ytor, fönsterputsning, avkalkning av badrum, rengöring av köksutrustning och mycket mer. Vi strävar efter att göra varje utrymme skinande rent.

Tiden varierar beroende på storleken på bostaden och dess skick. Vi arbetar effektivt för att slutföra städningen så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Nej, vi tar med oss allt nödvändigt städmaterial och utrustning för att genomföra städningen på ett professionellt sätt.

Ja, vi strävar efter att rengöra alla ytor och områden som är tillgängliga för oss, inklusive svåråtkomliga områden som tak och höga fönster om det är möjligt och säkert att göra så.

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service. Om du inte är nöjd med städningen, vänligen kontakta oss inom 14 dagar så kommer vi att åtgärda det.

Absolut, vi är flexibla och kan anpassa städningen efter dina specifika önskemål eller behov för att säkerställa att du är helt nöjd.

För att boka vår flyttstädningstjänst kan du antingen ringa oss direkt eller fylla i vårt online-formulär på hemsidan. Vi återkopplar sedan med tillgänglighet och bokningsdetaljer.

Vi förstår att planer kan ändras. Vänligen kontakta oss så snart som möjligt om du behöver ändra eller avboka din bokning så att vi kan anpassa oss efter dina behov.