Vanliga frågor

Flytthjälp

Vi erbjuder en rad olika flyttjänster, inklusive lokal flytt, långväga flytt, företagsflytt, förvaring samt packnings- och packningstjänster efter behov.

Vi rekommenderar att du bokar din flytt så snart som möjligt för att säkerställa tillgänglighet, helst några veckor i förväg, men vi försöker också hantera akuta bokningar om det är möjligt.

Vi tillhandahåller kartonger, bubbelplast, tejp och andra förpackningsmaterial av hög kvalitet för att säkerställa att dina ägodelar transporteras säkert.

Ja, vi erbjuder både packningstjänster och själva flytten, så du kan välja det som passar bäst för dina behov.

Vi har en försäkring som täcker skador som kan uppstå under flytten. Vi tar hand om dina ägodelar och strävar alltid efter att minimera riskerna.

Vi behandlar ömtåliga och värdefulla föremål med extra försiktighet och har särskilda försiktighetsåtgärder och förpackningsmetoder för att säkerställa deras säkerhet.

Våra priser varierar beroende på tjänsten och omfattningen av flytten. Vi erbjuder olika paket som kan anpassas efter dina behov och budget.

Ja, vi har tillgång till förvaringsutrymmen för att tillgodose behovet av förvaring under eller efter flytten.

Tiden för en flytt varierar beroende på flera faktorer, inklusive avståndet och mängden ägodelar som ska flyttas. Vi strävar alltid efter att göra det så snabbt och effektivt som möjligt.

För att få en offert och boka vår tjänst, kan du antingen ringa oss direkt eller fylla i vårt online-formulär på hemsidan. Vi återkopplar sedan med en offert och guidar dig genom bokningsprocessen.

Flyttstädning

Vi erbjuder en omfattande städning som inkluderar rengöring av golv, dammsugning, avtorkning av ytor, fönsterputsning, avkalkning av badrum, rengöring av köksutrustning och mycket mer. Vi strävar efter att göra varje utrymme skinande rent.

Tiden varierar beroende på storleken på bostaden och dess skick. Vi arbetar effektivt för att slutföra städningen så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Nej, vi tar med oss allt nödvändigt städmaterial och utrustning för att genomföra städningen på ett professionellt sätt.

Ja, vi strävar efter att rengöra alla ytor och områden som är tillgängliga för oss, inklusive svåråtkomliga områden som tak och höga fönster om det är möjligt och säkert att göra så.

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service. Om du inte är nöjd med städningen, vänligen kontakta oss inom 14 dagar så kommer vi att åtgärda det.

Absolut, vi är flexibla och kan anpassa städningen efter dina specifika önskemål eller behov för att säkerställa att du är helt nöjd.

För att boka vår flyttstädningstjänst kan du antingen ringa oss direkt eller fylla i vårt online-formulär på hemsidan. Vi återkopplar sedan med tillgänglighet och bokningsdetaljer.

Vi förstår att planer kan ändras. Vänligen kontakta oss så snart som möjligt om du behöver ändra eller avboka din bokning så att vi kan anpassa oss efter dina behov.